Категории

Постојат два типа на експресен секс, а еве зошто се добри за вашето здравје!

Спалната соба е сигурно место за нежно и долго водење љубов, но ништо не може да се спореди со чувството кога во сосема непримерен момент и на сосема непримерно место ќе ве обземе желбата за страст.

Сексолозите одамна се сложиле дека сексот набрзина е пожелен поради повеќе причини: здрав е, превенција е за сексуалната рутина и го зајакнува егото (бидејќи на овој начин партнерот ви порачува: те сакам сега и тука). Кога би направиле поделба, можеме да говориме за два типа:

 

1. Брз секс

Кога ќе ве обземе желба да го направите тоа сега и веднаш, каде и да сте, и кога секоја препрека која ќе се најде на патот само го зголемува возбудувањето. Тоа може да се случи на популарна плажа рано наутро, во лифт кој не сте стигнале ни да го сопрете или во автомобил во гаража на шопинг центар.

2. Планиран секс

Кога ќе се договорите да се најдете на пауза од работа или на подот во кујната откако децата ќе отидат на училиште. Што е важно да го имате на ум при сексот набрзина? Секако, пригодна облека. Облечете широко здолниште, со танга гаќички кои лесно можат да се тргнат на страна и кошула која лесно се раскопчува и уживајте!

 

Прегледи:
113
Објавено на:
30.06.2018