Категории

Постојат два типа на луѓе…кои сте вие?

Постојат два типа на луѓе, оние кои го јадат целото парче пица и оние кои ја оставаат кората. 

Илустраторот Joo Rocha ги доловува овие разлики, а со инстересни илустрации на неговиот Tumblr 2 Kinds of People, каде ги претставува малите работи во кои луѓето се навистина различни. Со сосема едноставен стил, но брилијантни и провокативни.

Кои сте вие?

Прегледи:
34
Објавено на:
12.09.2017