Постојат толку нешта кои те чекаат да ги доживееш

Зборови кои сакам твојата душа да ги впие..

„Постојат ѕвезди кои сеуште не си ги видел.
И љубови кои сеуште не си ги почувствувал.
Постои светлина и изгрејсонца кои треба да зајдат.
Соништа кои треба да бидат сонувани и денови кои треба да бидат живеени.
Ноќи кои никогаш нема да ги заборавиш,

цвеќиња кои треба да расцветаат.
Постојат уште многу нешта кои треба да ги откриеш.“

-Габи Сомприс
Коментари

[fbcomments]