Посвоени во исто време: Бади и неговото куче Риган се неразделни пријатели! (ВИДЕО)

Момчето Бади (3) и кучето Риган се доказ дека кучето и човекот се најдобри пријатели. Посвоени се од семејство кое живее во Портланд во исто време. Оттогаш се неразделни и секој момент го поминуваат заедно…
Коментари

[fbcomments]