Поучно видео кое ќе ве замисли: Кога престанавме да комуницираме и да создаваме пријателства?

Живееме во време на револуционерни откритија во технологијата, а она преостанато слободно време најчесто го поминуваме пред телефон. Дали сѐ повеќе забораваме да разговараме очи в очи, да поминуваме време заедно откривајќи ги своите желби, соништа и планови едни на други? Дали заборавивме што значи пријателството? Некогаш најмладите можат да не потсетат на тоа. Ова поучно видео ќе ве натера да се замислите!
Коментари

[fbcomments]