Повторно ќе излезеш како победник и ќе бидеш посилен од претходно

Што и да се случува во твојот живот, знај дека ќе бидеш добро.

Ќе мислиш дека не можеш да го пребродиш ова. И можеби нема да можеш, но ќе научиш како да го оставиш зад себе, како да го прифатиш и да се адаптираш на него додека ти го гори срцето.

Ќе научиш како да се справиш со истото кога ќе се издигне повторно да те прогонува, можеби нема комплетно да го заборавиш. Можеби нема целосно да преминеш преку него.
Но секако дека ќе преживееш. Ќе пронајдеш излез, верувај!

Се се случува со причина. Секоја личност која ја среќаваш, секое место кое го посетуваш. Се што ти се случува, ќе го носиш сето тоа со себе.

Но ништо од тоа нема да ја дефинира љубовта која ја носиш во себе. Ништо од тоа нема да може да го уништи твоето убаво срце.
Повторно ќе излезеш како победник и ќе бидеш посилен од претходно.
Коментари

[fbcomments]