Категории

Повторно на тронот: Плисирани здолништа! (ФОТО)

Да ни кажеа пред неколку години, дека токму овој модел на здолниште ќе биде актуелен неколку сезони со ред, сигурно немаше да им поверуваме. 

Модниот свет има помешани емоции и размислувања за плисираните здолништа. Овој модел долго беше надвор од радарот и се сметаше за застарен. Потоа одненадеж повторно се врати и направи бум помеѓу трендовите. Минатата сезона беше вистински хит, а исто така и оваа сезона нема намера да си оди.