Позитива на денот: Татко и ќерка пеат пред огледалото во бањата (ВИДЕО)

Ова е најинтересното видео кое ќе го видите денес на интернет. Татко и ќерка го изведуваат познатиот хит од Maroon 5, а реакциите на девојчето особено ќе ве насмеат.
Коментари

[fbcomments]