Категории

Познат британски астролог предвидува кога ќе настапи крајот на коронавирусот

Прочуениот британски астролог, Бернард Фицволтер ги објави своите предидувања на прашањето кога ќе заврши пандемијата на коронавирусот

Британскиот астролог Берард Фицволтер предвидува кога ќе настапи крајот на вирусот кој моментално го пустоши светот.
Еве што изјавува тој:

Сето тоа е поврзано со циклусот Сатурн-Плутон. Тоа се случуваше во 1914, 1947, 1882 и повторно стигна во 2020 година. Интересно е тоа што после 1914 година, дојде до епидемијата на „шпанскиот гриб“ потоа во 1947 година на многу места на Земјата се појави епидемија на детска парализа. Во 1982 година за прв пат се сретнавме со HIV/AIDS а сега настапи Covid-19, познат како коронавирус.

Кога ќе заврши пандемијата на коронавирусот?
„Можеби на лето. Моментално Марс наизменично поминува покрај Јупитер, Плутон, и Сатурн, а се чини дека секој од нив ја влошува ситуацијата. Покрај тоа, Јупитер на 5 април му се приближува на Плутон – тогаш сите четири планети ќе стојат многу цврсто. во мај-јуни планетите ќе почнат да се разминуваат, а во август-септември ќе понеме да воведуваме нови мерки.
На крајот од годината се враќаме на првобитната локација Јупитер-Сатурн-Плутон, но овој пат планетите нема да бидат толку блиску и ќе бидеме спремни за тоа.

Мислам дека комплетната ситуација ќе се стабилизира на почетокот на 2021 и ќе можеме комплетно да здивнеме.

Во текот на 2021, планетата ќе се обновува и тоа ќе биде стресна година за сите нас. Животот ќе почне да се гради од корен, додека 2022 ќе биде многу позабавна и полесно.“ – вели Бернард.

Прегледи:
232
Објавено на:
08.04.2020