Категории

Познати филмски ликови претставени во преслатки мачиња

Погледнете неколку преслатки мачиња претставени во светло на едни од најпознатите фимски ликови од филмот којшто на многумина им е омилен, Хари Потер:

1. Волдеморд

2. Хагрид:

3. Дамблдор:

4. Хари Потер:

Прегледи:
56
Објавено на:
09.03.2023