Познатите веќе се маскираа за Ноќта на вештерките. Погледнете ги нивните маски!

Иако Ноќта на вештерките службено пристигнува утре, а бројни познати ѕвезди веќе го прославија овој празник во текот на изминатиот викенд. Нивните маски можат да ви послужат како одлична инспирација. Од ретро Кендал Џенер до Ники Хилтон која се маскирала во својата сестра, Парис Хилтон, ова се најсвежите идеи за најстрашната ноќ во годината.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on




Коментари

[fbcomments]