Прашања за екстерно на тема „Прислушкување“

Прашања за екстерно

1. Глаата на Силвана Бонева е: 
а) шуплива
б) дебела
в) тешка
г) празна

2. Марија Андонова чекала на вработување:
а) 2 години
б) 3 месеци
в) 8 месеци
г) 4 месеци

3. За опуштање се гледаат филмови со:
а) Бред Пит
б) Шон Конери
в) Хју Грант
г) Николас Кејџ

4. Шекеринска ја гаѓале со:
а) чаши
б) флаши
в) камења

5. Ако имаш една кривична и му се јавиш на Марко, колку кривични ќе имаш после тоа?

6. Кога полицаец ќе убие дете, министерот:
а) дава оставка
б) врши харикири
в) не се потресува

7. Каменот доаѓа:
а) од блиску
б) од далеку
в) од вселената
г) од Тетово

8. Тој од Пехчево последен пат бил трезен:
а) коа бил у основно
б) коа бил у средно
в) никад
г) ни тад

9. Каква идеологија застапуваш ако се јавуваш за ургенции на секој конкурс:
а) вмровска
б) античка
в) лоповско-непотистичко-секташка

10. Судијата Никола Крстевски е: 
а) 100% наш
б) од Народна
в) од Забавна
г) од Крушево

Преземено од Фејсбук
Коментари

коментари