Празничен туш за очи

Новага година е на прагот. За девојките кои не знаат како да се нашминкаат за дочекот на новата година, еве им одлична идеја за мала промена.

Нема ништо лошо во тоа да се нашминкате празнично. Ви предлагаме да ставиме туш за очи како шеќерно бастунче, кој е одличен за девојките кои сакаат да се забавуваат.

Уште подобро е што навистина е лесно да го постигнете овој изглед. Се што ви е потребно е црн, бел и црвен туш. Земете го белиот туш за очи и нацртајте линија како и обично. Потоа со црвениот туш нанесете линии за совршениот празничен изглед.

 

 
Коментари

[fbcomments]