#ПразнициСеБлижат: Видео водичи за блескава празнична шминка!

Празниците ни се се поблиску и сигурно веќе имате план како ќе ги поминете. Доколку сте решиле да одите на некоја забава, (речиси) задолжнително е да се дотерате и да блескате.

За таа цел ви претставуваме неколку видео водичи за да креирате совршена шминка за празничните прослави.

Заблескајте:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=20prLItH1do[/tube]

Бидете природни:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=t8BtpC9p3hI[/tube]

Црвени усни:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XM8bZ6nEfg4[/tube]

 
Коментари

коментари