Категории

Пред и потоа – фотографии коишто покажуваат како се менуваат времињата

Навистина е неверојатно каква приказна можат да ни состават две слики, ставени една до друга, на исто место, но различно време, различна архитектура и многу историја.

Погледнете делови од минатото и сегашноста, споени во овие интересни фотографии. Времињата навистина се менуваат:

 

Прегледи:
87
Објавено на:
22.01.2023