Категории

Предизвик: Можете ли да ги забележите сите разлики на овие фотографии?

Кога ја гледате вашата омилена ТВ-серија, секоја сцена станува како стар познаник кого добро го познавате и веќе не ве изненадува ништо.

Но, што ако го провериме вашето внимание со промена на малите детали? Погодете што не е во ред со овие фотографии.

The Big Bang Theory. (Пронајдете 3 разлики)

Game of Thrones. (Пронајдете 2 разлики)

Friends. (Пронајдете  3 разлики)

Breaking Bad. (Пронајдете  3 разлики)

Twin Peaks. (Пронајдете 3 разлики)

Sherlock(Пронајдете 3 разлики)

The X-Files. (Пронајдете 2 разлики)

Sex and the City. (Пронајдете 5 разлики)

Lost. (Пронајдете 2 разлики)

Vikings. (Пронајдете 3 разлики)

 

 

Прегледи:
256
Објавено на:
02.09.2020