Категории

Предлог филмови кои добро ќе ве расположат и ќе ви помогнат да побегнете од секојдневието

Со помош на овие филмови полесно ќе го пребродите тешкиот период

Понекогаш вистински ни е потребно да побегнеме од секојдневието и реалноста, а не постои подобро „сретство“ од книгите, сериите и секако, филмовите. Меѓутоа, во тешките мигови најмногу ни годат оние филмов кои не ни оставаат горчлив вкус во устата. А ние ви ги издвоивме оние најдобрите филмови кои ќе го подобрат вашето расположение и кои ќе ви донесат пријатно чувство кое ќе ве држи уште долго откако ќе ги изгледате.

Еве ја нашата листа:

LEGALLY BLONDE

DEVIL WEARS PRADA

13 GOING 30

BRIDGET JONES’S DIARY

ABOUT TIME

CRAZY RICH ASIANS

FRIDAY

SINGIN’ IN THE RAIN

GREASE