Категории

Предлог фризури со средна должина

Доколку размислувате да направите промена на вашата фризура а тоа да вклучува и освежување од оштетените делови тогаш ви предлагаме неколку идеи со средна должина кои ќе и овозможат освежување на вашата коса и ќе го променат вашиот изглед.. Инспирирајте се!