Категории

Прекрасни декорации изработени од рециклиран материјал (ФОТО)

Half moon craftsмакедонски бренд кои се занимава со изработка на украси и декорации направени од хартиена глина.

Преку рециклирање на стари списанија и неупотреблива хартија до прекрасни мали чинии, држачи за свеќи, саксии како и ред други декоративни елементи кои можат да го разубават вашето секојдневие. 

 

 

 

 

 

Прегледи:
403
Објавено на:
15.07.2020