Категории

Прекрасни фотографии од крилјата на колибри кои светат во боите на виножитото!

Секогаш кога ќе помислиме дека сме виделе сѐ, природата успева да нѐ воодушеви. Уметникот и фотограф Кристијан Спенсер седејќи на неговата веранда во Рио де Жанеиро забележал нешто неверојатно. Малата птица колибри летајќи создава неверојатни бои со своите крилја кои потсетуваат на виножито.

За неговите прекрасни фотографии тој добил многу признанија и награди, а подолу имате можност да погледнете и зошто!