Прекрасни фотографии од патиштата во Трансилванија од птичја перспектива

Проектот “Бесконечниот пат до Трансилванија” вклучува над 200 слики со повеќе од 20 патишта во Романија (главно Трансилванија и патиштата што ве водат таму). Потребни биле две години за изработка.

Ова е проект кој вклучува фотографии кои се вистинска инспирација и поттик да ја следите вашата страст, вашите соништа и да стигнете до небото! Буквално!
Коментари

коментари