Прекрасни фотографии од цвеќе чии лисја наликуваат на колибри!

Интернетот е полн со чуда, од хумористични  и до импресивни фотографии, од твитови до политички теми. Овие фотографии не само што ќе ве збунат, туку и ќе ве воодушеват. Погледнете како изгледаат овие цветови кои неверојатно потсетуваат на птицата колибри.

Латинското име на цветот е Crotalaria cunninghamii.
Коментари

[fbcomments]