Категории

Прекрасни илустрации кои ја слават магијата на секојдневниот живот! (ФОТО)

Од прошетки на дожд до чекањето на воз додега паѓа снег, убавината се наоѓа насекаде па дури и во најобичните, секојдневни моменти. Илустраторот од Сан Франциско Pascal Campion ги доловува секојдневните моменти, славејќи ја едноставноста на животот. Спомени со миленичињата, љубовни ситуации или едноставни моменти на осаменост.