Категории

Прекрасни надреални свадбени фотографии од пар кој оди над вода

Сме виделе многу свадбени фотографии, но никогаш досега не сме виделе пар што чекори по вода. 

Овие надреални фотографии се направени во полињата со сол во Бонвил, Јута, како познатиот Salar de Uyuniin во Боливија, каде се создава невероја илузија од одење на вода. Рефлектирачката површина делува како џиновско огледало

Итан и Хедер се венчале во Salt Lake City, а решиле нивната фотосесија да биде на ова место и навистина имале среќа бидејќи имале совршени услови и ретка шанса фотографот Тони Гамбино да им ги направи овие свадбени фотогорафии.