Прекрасни романтични илустрации кои прикажуваат колку е убаво да се биде во среќна врска

Уметницата Аманда Олеандер се фокусира на романтични, но и тажни моменти, создадени во комфор позади затворени врати. Нејзините слатки цртежи нѐ потсетуваат на сите оние мали нешта кои ги правиме дома во опуштена атмосфера со саканата личност.

Таа црпи инспирација од своето сопствено искуство и искуството на пријателите  семејството. Таа е инспирирана од малите моменти кои вршат големо влијание врз нас.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A m a n d a👩🏻‍🎨O l e a n d e r (@amandaoleander) on
Коментари

[fbcomments]