Категории

Прекрасни тетоважи кои ги претвораат лузните и белезите во уметнички дела (ФОТО)

Многумина од нас имаат лузни како и белези од раѓање по телото. Иако тие зад себе кријат приказни, поголемиот дел од луѓето би сакале да ги немаат воопшто. За таа цел, постојат овие тетоважи кои ги претвораат овие трагови на телото во вистински уметнички дела. Погледнете дел од нив.