Категории

Швалер се обидел да избега гол низ прозорец – Но бегството не заврши добро

На социјалните мрежи кружи видео од неименуван човек кој очигледно бил фатен во прељуба, па тој морал да се спаси бегајќи низ прозорецот.

Прељубникот очигледно сметал дека може безбедно да се спаси скокајќи на паркиран автомобил, но бил измамен, па паднал болно и незгодно.

 

Прегледи:
953
Објавено на:
26.01.2021