Преслатки моменти од фотосесија на балерини и кучиња (ВИДЕО)

Фотографите Кели Прат и Иан Креидич го започнале серијалот Dancers & Dogs во 2017 година, а резултатот се преслатки фотографии од професионални танчери и кучиња.

Можете ли да замислите како се одвива снимањето? Сигурно не можеш да го планираш, што значи е комплетно непредвидливо, но и неверојатно слатко.
Коментари

коментари