Категории

Преслатки тетоважи за заљубени парови (ФОТО)

Тетоважите оставаат трага на нашето тело за цел живот, а работите кои сакаме да ги исцртаме се вообичаено значајни работи кои се однесуваат на нас, на нас драга личност или посебен настан.

Неретко паровите последниве години се одлучуваат да си ја искажат љубовта и взаемната обврзаност и посветеност преку тетоважи. Се почесто наместо бурми исцртуваат нешто значајно по телото што е симбол за нивната љубов или пак се одлучуваат на местото каде што вообичаено стои бурмата да стават уникатна тетоважа.

Ова се едни од најинтересните и најслатките, ги има најразлични, а мотивот и пораката што сакаат да ја испратат е една – љубов.