Видео: Преслатко и пресмешно бебенце се бори со дремката

Преслатко и пресмешно бебенце очајно се труди да не заспие. Погледнете колку успешно се справува со дремката!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=IjYQnxtQ750[/tube]


тагови


Коментари

коментари