Категории

Преслатко куче обожава да плива а сопствениците мораат да го „подмитуваат“ за да излезе од базенот

(ВИДЕО) Иако е познато дека кучињата не се баш големи љубители на вода, сопствениците на ова преслатко куче по име Тор можат да се пофалат дека всушност нивното е тешко да извади од вода. Тор цело лето ужива во домашниот базен а сопствениците мораат понекогаш да го „подмитуваат“ со кучешки слатки за да го извадат од базенот.

Честопати можете да ги видите кучињата и нивните сопственици на социјалните мрежи како се обидуваат да ги убедат да влезат во вода. Сите напори на сопствениците генерално пропаѓаат бидејќи многу кучиња всушност се плашат од вода. Меѓутоа, како што секогаш постои, но, така е и во овој случај затоа што кучето Тор сака да плива и да ужива во водата. Тор сака да поминува време во базен исполнет со вода, толку многу што неговите сопственици понекогаш треба да го поткупат за да излезе.

Прегледи:
78
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
22.08.2021