Категории

Преслатко – Мачка не сакаше да се слика со своето семејство кое се состои од 3 кучиња па едното куче превзеде акција

Ова е еден од оние моменти што ќе ве насмеат. Клипот се појави на Твитер, а главни ликови се три кучиња и една мачка.

Три златни ретривери мораа да се сликаат за семејна фотографија. Додека двајцата се сместија на скалите и лесно се насмеаа пред камерата, третиот одлучи дека моментот не смее да помине без нивната мачка.

Бидејќи не сакаше да дојде сама, ретриверот буквално ја вовлече во устата.

-Ќе бидеш на фотографијата – е описот на ова слатко видео.

Само што мачката пристигнала на местото за фотосесијата, таа се смирила и сфатила која е нејзината задача. Кучињата зазедоа мирен став и сè беше подготвено да ја фрли камерата.

Погледнете го видеото:

 

Прегледи:
317
Објавено на:
22.05.2021