Категории

Преслатко семејство од мачка и седум чивави, замислете мачката е нивни заштитник

Често гледаме дека кучињата се пријатели со мачки, но никогаш не сме виделе мачката да е заштитник на кучиња.

Станува збор за пет годишната мачка Ричи, чие семејство е сочинето од седум преслатки чивави. Иако се различни, тие обожаваат да поминуваат време заедно. Ричи најмногу ја сака Кума, кученце со кое тој се гали и го заштитува.

Тие обожаваат да си играат, носат иста облека и позираат. за дневни преслатки дози заследете го нивниот инстаграм профил.

Вообичаен ден на ова преслатко семејство.

Ова се нивните имиња.

Кума со нејзиниот заштитник, Ричи.

Обожаваат да позираат.

И да одат на авантури.