Претставена заедничката колекција на Versace и Зеин Малик

Реномираниот италијански бренд Versus Versace ја претстави колекцијата настаната во сорабока со музичарот Зеин Малик.  

Zayn x Versus се состои од машки и женски парчиња, меѓу останатото се состои од бомбер јакни, кратки маички, фустани и панталони. Колекцијата на Зеин вдахнува спој од атлетски и rock’n’roll стил. За свој модел Зеин ја избра Бела сестрата на својата девојка Џиџи Хадид.

Коментари

[fbcomments]