Категории

Пријатели какви секој посакува – Лажирале киднапирање на својот пријател за да го извадат од предавање на колеџ

(ВИДЕО) Кога сте во оснвоно или средни училиште, многу чести изговори за да не одите на испит се одење на стоматолог или настинка, но што се случува на колеџ кога ви требаат изговори..? За време на предавањето преку Интернет, студентите го лажираа киднапирањето на нивниот пријател за да излезат од предавањето.

Видеото е објавено на социјалните мрежи, каде се гледа дека маскирани мажи упаѓаат во дневната соба на студентот, го киднапираат и ја напуштаат просторијата, додека колегите и професорот останале зачудени.

 

Прегледи:
590
Објавено на:
04.04.2021