Припадниците на овие хороскопски знаци секогаш им се враќаат на бившите!

Секако дека сè зависи од раскинувањето, околностите, но и од карактерот на луѓето. Сепак, и хороскопскиот знак влијае на тоа дали ќе одлучат да му се вратат на партнерот.

Прочитајте како хороскопските знаци гледаат на смирувањето со поранешниот партнер.

1. Не ни помислуваат на смирување!
Овните, Биковите, Водолиите и Стрелците се многу јасни по ова прашање. Најверојатно никогаш нема да продолжат со истиот човек, доколку еднаш раскинале.

2. Можат да прогледаат низ прсти
На Близнаците, Јарците, Девиците и Лавовите не им се допаѓа многу оваа ситуација, но во некои ситуации подготвени се да простат и да почнат од почеток за да ја спасат врската што многу им значела.

3. За нив смирувањето е нешто потполно природно
Рибите, Раковите, Вагите и Скорпиите ќе простат, ќе разберат и ќе вложат дополнителен напор за да ја спасат пропаднатата врска.
Коментари

[fbcomments]