Категории

Природата повторно победува: Фотографии кои прикажуваат како се обновува природата во Австралија

Неверојатно е да се набљудува силата на природата и начинот на кој го враќа растителниот свет во живот. По катастрофалните пожари во Австралија, ова е токму она што светот треба да го види.

Локалниот фотограф Мареј Лоу создал прекрасни фотографии од природата која полека се обновува на местата каде што беснееше големиот пожар.

Погледнете како изгледа тоа.