Категории

Природен лек за главоболка: Проверена комбинација која делува!

Сите кои го пробале тврдат дека навистина е делотворен овој лек против главоболка, а состојките кои ви се потребни ги имате во домот.

Постојат бројни народни лекови за главоболка, меѓутоа, се верува дека ова е најефикасниот лек кој делува најбргу. Побрзо и од било кој аналгетик.

Потребно е да исцедите сок од еден лимон, да го ставите во шолја жешко кафе и брзо да го испиете. На тој начин ќе се подобри вашата циркулација, што ќе влијае позитивно на крвните садови во мозокот.