Категории

ПРИСТИГНА МАРС ВО ЛАВ – Овие 4 хороскопски знаци ќе доживеат огнена љубов и тешка борба

Херој со благородно потекло – тоа е Марс во Лав. Тој е витез и херој кој се бори за љубов. Тој поседува љубов кон партнерот, љубов кон децата и семејството.

Тоа се храбри и силни луѓе кои не се плашат од напад! Во секоја животна ситуација тие се храбри и смели.

Пријателите ќе се напаѓаат едни со други
Овој транзит ќе влијае на сите нас, само треба да ја погледнете вашата натална карта и да погледнете на кое поле е Лавот, бидејќи токму таму можете да очекувате успех кога станува збор за каква било јавна или фронтална изведба. Сепак, треба да очекувате напади, како и борба.

Земјотрес и вулкан
Марс во Лав ќе направи аспект со Уран, што може да доведе до земјотреси, лава (да предизвика заспани вулкани), пожари и сите природни катастрофи.
Со овој транзит, луѓето (пријателите) се собираат. Пријателите се собираат на добар и лош начин. Двајца пријатели ја формираат опозицијата и го напаѓаат третиот.

Венера и Марс донесуваат љубов на 13 јули
Спојот на Венера и Марс во Лав е на 13 јули и ни носи силни еротски врски што ќе бидат придружени со силна борба, но и силна борба за врската да опстане. Кога оваа бура ќе помине, сите односи што издржале, ќе траат.

На кои знаци ќе им биде добро, а на кои лошо
Овој Марс во Лав најмногу ќе им одговара на Близнаците, Вагите, Овните и Стрелците. Тие ќе имаат оптимизам и храброст да се впуштат во животните предизвици и ќе бидат полни со себе.

Водолија, Шкорпија и Бик ќе имаат предизвикувачки период кога е работата во прашање, ќе има препреки, озборувања итн.

Прегледи:
1463
Објавено на:
08.07.2021