Пристигна новиот трејлер за „The Lion King“

Пристигна новиот трејлер за Дизниевиот „The Lion King“ чија премиера ќе биде на 19 јуни.

 

Гласовите, помеѓу останатите, ги имаат позајмено Бијонсе (Нали), Сет Роген (Пумба), Доналд Гловер (Симба), Џејмс Џонс (Муфаса). Продукцијата објави трејлер за филмот во кој Тимон и Пумба ја пеат познатата песна „Хакуна матата“.
Коментари

коментари