Категории

Професионално мавање со топки снег

Нормално дека се случува во Јапонија, и како што може да видите на видеото, прилично сериозно си ја имаат сфатено работата.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=ElSiCKhvKH8[/tube]
Прегледи:
149
Категории:
Занимливости
Објавено на:
06.02.2016