Категории

Прогласени се победниците на конкурсот за најдобри пејажи, а ова се најубавите фотографии!

Доколку ви треба потсетник дека Земјата е навистина неверојатно место кое изобилува со прекрасни пејзажи, победниците од овогодинешното издание на натпреварот за најдобар пејзаж ќе ве уверат во тоа.