Категории

Пролетни фризури поради кои сепак ќе го одложите шишањето на косата! (ФОТО)

На почетокот на пролетта носиме бројни одлуки кои најчесто влијаат врз многу аспекти на нашиот живот. Така се одлучуваме за поголем број на активности со чија помош за краток период би го вратиле своето тело во форма по долгата зима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orion Carloto (@orionvanessa) on


Шишањето исто така спаѓа во одлуките кои ги носиме на почеток на пролетта, бидејќи сакаме да се чувствуваме освежено и разбудено, но многу често оваа одлука тешко ни паѓа. Вистина е дека на косата и е потребно шишање одвреме навреме, но исто така понекогаш оштетената кожа може да ја камуфлираме со тренди фризура и никој нема да забележи дека ни е потребно кратење.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on


Ова се некои од пролетните фризури поради кои ќе го одложите шишањето!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) on