Пролетно уредување: Колорит кој сечиј дом ќе го направи преубав

Со овие нежни бои, се чини дека ќе живееме во „pez“ бонбони или во пудинг од јагода. Признаваме дека сме воодушевени од новите трендови во доменот на ентериерите …

Во сезоната пролет / лето доминираат пастелни бои. Како што може да се види на облека, обувките, така се присутни и во внатрешноста на домот.

Дали сакате во вашиот дом да влезе пролетната свежина и леснотија? Тоа можете да го направите само со неколку детали во пастелни бои: декоративни перници, ќебиња, маси и слично.

Дизајнерите на ентериер, предложија да се откажете од идејата за бели ѕидови и најмалку еден ѕид во дневната соба или спалната соба или било која друга соба , да го исфарбате во нежни пастелни нијанси на зелена, сина, сива или дури и виолетова.

Детали во пастел розово, исто така, ќе му дадат на домот свежина, женственост, пролетен дух! Тие ќе го направат вашиот стан особено пријатен за живот.

Идејата е одлична, а еве и неколку фотки за да ве инспирираат за пролетното преуредување на вашиот животен простор.
Коментари

[fbcomments]