Чек дис аут
Search

Промените кои настануваат во животот откако ќе станете родители прикажани преку илустрации

Постојат работи кои ве променуваат засекогаш, но ниту првата љубов, ниту дипломирањето ниту, пак, работата не ве менува колку улогата на родител и воспитување на дете.

На овие илустрации се прикажани ситуации од секојдневниот живот кој добива сосема поинаков тек откако ќе започнете да ги одгледувате децата, а разликите се навистина големи. Заборавете на распоредот за спиење за време на викендот и сите планови кои однапред сте ги подготвувале, бидејќи откако ќе станете родител, сè станува поинаку и сè станува хаотично. За среќа, фактот дека сте донеле на овој свет нова човечка душа вреди за сите непроспиени ноќи.
Коментари

[fbcomments]