Промо видео: „If you wanna leave me“ – Нова песна од Тоше Проески

Нова, необјавена песна од Тоше ќе биде објавена во недела на 24.01. во 12 часот во спомен куќата „Тодор Проески“ во Крушево, информираат од неговиот Фан клуб, а информацијата е добиена од семејството Проески.

Песната е снимена во две верзии, латино верзија и балада. Спотот за песната ќе биде објавен на интернет во недела околу 20 часот.

Во чест на овој роденден ќе биде промовирана латино верзијата, а баладата е се уште на доработка во Лондон.

Песната го носи насловот „If you wanna leave me“.
Коментари

[fbcomments]