Категории

Пронајди љубов во која пред се прво ќе пронајдеш најдобар пријател

Се надевам дека ќе најдеш љубов што е лесна. Навистина лесна. Вид на љубов каде нема измешани сигнали, само ти и личноста со се гледате преку собата и знаете дека секој од вас го има најдобро. Се надевам дека ќе најдеш љубов која е несебична. Тип на личност што би направила сè за тебе без поставување прашања. Вид на љубов каде некој едноставно го има твојот најдобар интерес во срцето. Вид на љубов каде твојата среќа сочинува толку многу од нивната.

Се надевам дека ќе најдеш љубов што е подготвена да се жртвува. Вид на личност која ќе те сретне на половина пат. Се надевам дека ќе најдеш љубов која е верна. Кога ќе погледнеш во него и ќе знаеш дека нема никој што може да го разниша она што го имате. Се надевам дека ќе најдеш љубов што ти простува. Вид на личност која може да те гледа како грешиш, но исто така ти помага да учиш од неа. Тип на личност што може да те види во најлош случај и сè уште мисли дека си неверојатен. Тип на личност што те разбира дека не си совршен, но те гледа како да си најголемото нешто што им се случило некогаш.
Се надевам дека ќе најдеш љубов што те поддржува. Некој кој не само што ги поддржува твоите соништа, туку сака да те види како работиш многу повеќе и стануваш се подобар. Се надевам дека ќе најдеш љубов што ќе се бори за тебе. Некој кој секогаш ќе биде покрај тебе. Некој кој секогаш ќе те избере тебе и односот што го имаш. Се надевам дека ќе најдеш некој што би сакал да биде со тебе. Тип на личност што нема да те остави да си заминеш, и ќе следи ако се обидеш. Се надевам дека ќе најдеш некој што те лекува. Се надевам дека ќе најдеш некој што ќе те научи дека не си го заслужил тоа што ти се случило во минатото. Се надевам дека ќе најдеш љубов што те цени.

Се надевам дека ќе го пронајдеш типот на љубов што никогаш не престанува да ти се заблагодарува. Вид на љубов што дури и по долго време сè уште е импресионирана од она што го правиш за нив. Некој кој вистински те цени за се што си. Се надевам дека ќе најдеш љубов која ќе е твојот најдобар пријател. Твоето најгласно смеење. Твојата најголема насмевка. Твој фан број еден. Вашите најсреќни спомени. Ти го заслужуваш тоа.

Прегледи:
244
Објавено на:
16.03.2021