ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (05 – 11 НОЕМВРИ)

Овен

Овен

 

 

 

 

 

 

Многу нешта ќе се променат оваа недела, а вие ќе сакате тоа да го споделите со некого. Изберете го многу внимателно човекот со кој сакате да го споделите тоа. Може многу да ве охрабри, но може и да ве разочара. Внимавајте на вашето здравје.

Среќен ден: Четврток  

Бик

Бик

 

 

 

 

 

 

Неделата ќе ви биде исполнет со впечатоци, но и ќе биде многу напорен. Придржувајте се до идеите и мислењето на вашиот сакан, и да не ви се допаѓаат во моментот, на крајот ќе се покаже дека тие биле вистинска одлука.

Среќен ден: Недела

Близнаци

Близнаци

 

 

 

 

 

 

Следете ги правилата. Неделата може да ви започне со неколку вида на проблеми поврзани со поранешни грешки или некое занемарување на правилата. Дејствувајте разумно и не размислувајте за проблемите, внимавајте на постапките.

Среќен ден: Среда

Рак

Рак

 

 

 

 

 

 

Ќе имате можност да ги импресионирате своите соговорници со некаков свој личен талент, но ситуацијата ќе биде двонасочна. Од една страна, може да се покаже како нешто привремено и наскоро да предизвика разочарување кај луѓето кои ве подржуваат. Од друга страна, оние што се против вас ќе се обидат на секој можен начин да ве нападнат.

Среќен ден: Петок

 
Коментари

коментари