Категории

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (13 – 19 АВГУСТ 2018)

Лав

Лав

Оваа недела фокусот ќе ви биде на социјалниот живот, здравјето и работата. ние кои се во неодамнешна врска ќе бидат доста сомничави кон верноста на партнерот и ќе се запрашате дали сте направиле вистински избор. Можно е многу работи да се променат во вашиот живот ако бидете спремни на извинување, промена на ставот или ако станете поприлагодливи.

Среќен ден: Вторник

Девица

Девица

Оваа недела се ќе ви оди од рака и на тој начин ќе имате една многу забавна недела. Фокусот ќе ви биде на комуникацијата и посветувањето на социјалниот живот, како и на љубовниот кој го очекува една фантастична фаза. Без разлика дали барате љубов или само пријателство, насмевката и дружењето ќе ги осветлат вашите денови.

Среќен ден: Четврток

Вага

Вага

Оваа недела ќе посакате малку повеќе да се задоволите себеси, бидејќи деновите пред вас се баш такви, релаксирачки и забавни. Кога ќе дојде до дружење распоредот на астролошките соѕвездија ќе ве поттикне да се поврзете со некои луѓе кои имаат исти амбиции и желби како вас.

Среќен ден: Петок

Шкорпија

Шкорпија

Оваа недела ќе се почувствувате препородено во секој поглед, па така слободно преземете иницијатива како би го добиле она што го сакате и искористете ја духовната енергија да решите некои стари проблеми. Не заборавајте дека доколку бидете подоготвени настрана да ги оставите лошите мисли и намери, повеќе ќе се фокусирате на шансите кои ви се пружаат.

Среќен ден: Понеделник

 

1 2 3

Прегледи:
86
Објавено на:
12.08.2018