Категории

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (13 – 19 АВГУСТ 2018)

Стрелец

Стрелец

Доколку постои некој проблем кој ве измачува веќе подолго време, неделата која е пред вас е идеална за негово разрешување. Во исто време, фокусирајте се на кариерата, бидејќи успехот не е така далеку како што ви се чини. Меѓутоа, како би уживале, ќе мора да ги покажете своите квалитети и способност.

Среќен ден: Сабота

Јарец

Јарец

Распоредот на ѕвездите позитивно ќе се одрази на вшаиот социјален живот, ќе бидете популарни повеќе отколку ште сте досега. Постои голема шанса за одлични можности, кои само чекаат на вас да прифатите некој повик за социјално случување или едноставно да започнете да се дружите со луѓе. Некое подлабока мотивација можно е да влијае на вас да решете некое финансиско прашања еднаш за секогаш.

Среќен ден: Среда

Водолија

Водолија

Креативните идеи ќе создадат голем потенцијал за заработка на пари, но вие пред се ќе бидете во некој фазон на медитација и релаксирање. Пронајдете време оваа недела да ги преиспитате своите креативни идеи кои можат да ви доенсат профит. Со медитација може да ги преиспитате своите најдлабоки желби, мотивација и уживање.

Среќен ден: Недела

Риби

Риби

Оваа недела ќе имате импулсивен порив да го изразите своето мислење. Доколку некој ги предизвикува вашите идеи, сослушајте го и пронајдете компромис, во спротивност само ќе се нервирате. Ќе бидете посебно експанзивни, креативни со посебна желба за истакнување. Ова е ваша недела, а вакви денови не доаѓаат често. Уживајте!

Среќен ден: Понеделник

1 2 3

Прегледи:
87
Објавено на:
12.08.2018